4 REDENEN OM FRANCHISENEMER VAN PITAYA TE WORDEN

PITAYA, doet de naam al een belletje rinkelen? Kan je de aroma's van de exotische wokgerechten al ruiken? Dat komt vast nog wel! In Frankrijk, Spanje en Belgie heeft PITAYA al de harten van verschillende franchisenemers veroverd. Lees hier waarom jij één van de volgende wil worden:

 

1.  EEN INNOVATIEF CONCEPT

PITAYA is een Thai Street Food keten gebaseerd op het Fastgood-idee: een snelle en verse maaltijd van kwaliteitsvolle ingrediënten, en dat voor een betaalbare prijs. De consument gaat mee op reis naar de straten van Bangkok, waar verrukkelijke gerechten worden bereid met spectaculaire wok-taferelen. Doe daar nog een typische Thaise gastvrije service bij, en iedereen vergeet meteen zijn favoriete burgertent!

 

2. EEN BEWEZEN SUCCES

Sinds 2010 heeft PITAYA al meer dan 100 restaurants geopend, het ene nog populairder dan het andere. Na het uitbouwen van de keten in Frankrijk waren al snel Spanje, het Verenigd Koninkrijk, en België aan de beurt, en PITAYA is niet van plan om hier te stoppen! 

 

3. SNELLE ONTWIKKELING

Als franchisenemer sta je er niet alleen voor. PITAYA hanteert namelijk een sleutel-op-de-deur formule, waardoor franchisenemers zo snel mogelijk aan de slag kunnen. De constructie van een restaurant, de training van het personeel en de marketingacties zijn slechts enkele voorbeelden van ondersteuning die je mag verwachten. In slechts 4 maanden tijd zou jouw PITAYA-restaurant zijn deuren kunnen openen, en binnen 3 tot 4 jaar heb jij een rendabel restaurant uit te grond gestampt.

 

4. WEINIG CONCURRENTIE

De global citizen van vandaag wordt steeds meer aangetrokken tot authentieke en kwalitatieve concepten. Hierdoor winnen de Aziatische restaurants steeds meer aandeel in de markt. In deze markt vind je veel particuliere restaurants, maar zijn er geen professionele ketens te vinden, wat PITAYA in een enorm sterke positie plaatst.

Klinkt dit als een avontuur voor jou? PITAYA staat je graag te woord:

- op de franchisebeurs " Onderneem't! ",  23 en 24 september  in Nijkerk.

- op de Paris Franchise Expo, van 26 tot 29 september in Parijs

Wil je al sneller informatie? Klik dan op de onderstaande knop om contact op te nemen.