Home

Collect Delivery directions_bike Logo PITAYA

Slide Slide Slide banner1 Available on Click Here directions_bike banner1 Logo PITAYA

Concept

 PITAYA®-restaurants brengen de stedelijke sfeer van Bangkok en zijn straatvoedsel naar je toe, met roerbakgerechten die in een wok worden bereid voor de ogen van de klanten. Pitaya is perfect geworteld in een nieuwe trend: een aantrekkelijk fast-good aanbod door middel van complete maaltijden, de kwaliteit en versheid van de producten, resulterend in een perfecte combinatie van gezond eten en een betaalbare prijs. 

Een opgeruimde setting, authentieke en creatieve keuken, verse, gezonde ingrediënten: dit is de Pitaya-formule voor een perfecte Thaise ervaring! De kracht van de Pitaya-ervaring ligt in de smaken van het eten en de sterke identiteit van de restaurants. 

Reis terug naar de drukke straten van Bangkok gedurende één maaltijd en ontdek de heerlijke, smakelijke, gezonde en betaalbare Thaise gerechten.

Restaurants

   Ons Verhaal

   Van zijn vele reizen naar het "Land of Smiles" herinnert de oprichter van het merk Pitaya zich de grote bamboeschalen gevuld met exotisch fruit op de straatstalletjes van Bangkok. 

   Tussen al deze prachtige vruchten viel er vooral één vrucht van ongeveer tien centimeter zijn aandacht met zijn schoonheid, met name dankzij zijn aantrekkelijke fuchsia-kleur en zijn kiwi-achtige hart. 

   Deze vrucht, de Pitaya , betekent letterlijk "dragon fruit". Het Thaise volk is er gek op om het te gebruiken bij de samenstelling van lokale zoetigheden. 

   De naam van deze verbazingwekkende vrucht nestelt zich meer en meer in het hoofd van de oprichter en snel word duidelijk wat zijn nieuwe concept zou moeten heten: "Pi-Thai-Ya." Het woord wekt meteen het enthousiasme van zijn familie en vrienden. 

   Het eerste PITAYA®-restaurant, geïnspireerd door de Thaise “streetfood”, werd in 2010 in Bordeaux geopend. 

   Sinds 2010 heeft Pitaya zich ontwikkeld in Frankrijk en in het buitenland en bezit het meer dan 69 restaurants, die evenveel beloften van exotisme, verbazing, smaken en kleuren vertegenwoordigen die Thailand kenmerken.